'SLIM ONLY

VOOR DE TANDARTS'

meten van verbruik en gebruik van apparatuur.  

meer inzicht en overzicht in de praktijk.  

CONNECT

AND

COLLECT

HOE

WERKT HET

met de slimme stekkers van Useair kan diverse apparatuur in de praktijk aan het Internet worden verbonden.

We kunnen alles meten over het verbruik & gebruik van de tandartsstoelen, sterilisatie- en röntgenapparatuur en nog veel meer.  

online realtime gebruikstijd en energieverbruik per periode van alle apparatuur en tandartsstoelen in de praktijk.

een uniek dashboard, overzichten en handige bespaar -en gebruikstips voor een efficiënter behandelresultaat.

meten = weten, meer inzicht en achtergrondinformatie over: stoeluren per kamer  én medewerker, bezettingsgraad, ·       apparatuur-gebruik, behandeltijden, agendaplanning, werkelijke omzetten per uur en planning van onderhoud o.b.v gebruik.

useair vergelijker (benchmark): verkrijg meer inzicht, ontdek en analyseer trends in (be)handelingen in je behandelingen en vergelijk (omzet) prestaties in de praktijk.

STEEDS

SLIMMER

met Useair is de slimme tandartspraktijk geen toekomstmuziek meer.

En het mooie is, elke keer biedt Useair weer wat meer.

 

Useair blijft zoeken naar slimme producten en oplossingen en ontwikkelt zich stapsgewijs tot het brein van de slimme tandartspraktijk.

OVER USEAIR.

Met behulp van slimme technologie ontzorgt Useair de tandarts. Useair levert verschillende slimme producten én oplossingen met als doel het verbeteren van efficiency, kwaliteit én het realiseren van besparingen in de tandartspraktijk.

 

Via de Useair Smart portal kan de tandartspraktijk alle aangesloten slimme producten beheren. Het Useair dashboard geeft de tandarts bruikbare informatie, inzicht, overzicht én helpt de tandarts slimmer te werken en communiceren.

 

Door de snelle ontwikkeling van slimme technologie zal Useair constant blijven zoeken naar nieuwe slimme kansen voor de tandarts.

® 2018 USEAIR